Dhallë

180ml

120 KJ;
27 Kcal
Vlerat Energjitike
1.5 gr Proteina
2.5 gr Karbohidrate
1.2 gr Yndyrë
0.12 gr Kripë
<
Dhalla (Ajrani) është një nga pijet më të preferuara për secilën stinë, e cila shoqërohet me cilindo nga vaktet që ju zgjedhni. Dhalla ofron përfitimet e pamohueshme të kosit, i cili ka shumë proteina dhe kalcium. Për sofrën tuaj, nga Sharri ofrojmë dhallën më të shijëshme dhe cilësore, të prodhuar nga receta familjare me përvojë shumëvjeçare.