Produktet

Si kompani, premtojmë të sjellim në sofrat tuaja vetëm produktet më të mira dhe cilësore, 100% natyrale me traditë shumëvjeçare në prodhim.

Industria e Qumështit "Sharri" u themelua në vitin 2001 në Prizren

Qumështorja Sharri u themelua më 9 Mars 2001 në Prizren, në një hapësirë të vogël prej 150 m2 , me paisje shumë të thjeshta. Nga një kazan për pasterizimin e qumështit prej 300L, një laktofriz prej 200L dhe një makineri për mbylljen e gotave 180mL me dorë, kemi arritur të rritemi dhe të mbërrijmë këtu ku jemi sot, një qumështore me emër në cilësi dhe traditë.

Lexo më shumë

Përqëndrimi kryesor i prodhimeve tona do të bazohet në përputhjet e kërkesave të tregut

Duke filluar nga punëtori i thjeshtë, stazheri e deri tek profesionistët, ata në çdo formë dhe në çdo kohë do të kontribojnë në përmbushjen dhe në përmirësimin e kualitetit duke ua ofruar një produkt sa më të shëndetshëm, i cili do të arrinë në shtëpitë e tuaja, në kualitetin më të mirë.

Njoftohu për më të rejat nga Qumështorja SHARRI

Shënoni e-mail adresën tënde <