Gjizë

900g

132 Kcal
554 Kj
Vlerat Energjitike
3.38 gr Karbohidrate
2.7 gr Proteina
7.5 gr Yndyrë
Qumështorja Sharri krenohet me shumë produkte të veçanta dhe tradicionale, e gjiza është padyshim ndër më të mirat. Me shije të pashoqe dhe vlera ushqyese të mëdha, Gjiza e Sharrit sillet tek ju e punuar me dashurinë më të madhe artizanale.