Jogurt Natyral

180ml

219 KJ;
52 Kcal,
Vlerat Energjitike
3.2 % Yndyrë
1.8 gr Acide të ngopura ynd.
3.2 gr Proteina
<
Jogurti i Sharrit përfitohet nga qumështi më i mirë i mundëshëm, gjë që do të thotë se ju do të merrni sasi të mëdha proteinash, si edhe vitamina të tjera dhe materie të cilat gjenden në produktet e qumështit. Ne jemi kujdesur që Jogurti i cili vie tek ju, të jetë shumë cilësor dhe i prodhuar në mënyrë tradicionale. Për shëndetin tuaj!