<

Djath i bardhë vakum

 

256kcal Vlerat Energjitike
22.5 gr Yndyrë
20.5 gr Karbohidrate
20.2 gr Proteina
220mg. Kalcium
<
Djathi i bardhë permban shumë vlera ushqyese dhe është nga më të shëndetëshmit. Ai përmban një sërë aminoacidesh të cilat ndihmojnë në tretjen e ushqimit nga metabolizmi. Gjithashtu vitaminat që ky djathë ka ndihmojnë në rritjen e imunitetit kryesisht tek fëmijët e vegjël. Me kualitet të lartë dhe të punuar me shumë dashuri, Qumështorja Sharri sjellë djathin e bardhë më të mirë në treg!