Djath i fortë bjeshke | Qumështorja Sharri
<

Djath i fortë bjeshke

 

330 kcal Vlerat Energjitike
25 gr Proteina
15 gr Acide të ngopura
220mg Kalcium
24.5g Yndyrë
<
Është lloj tradicional i djathit i punuar për merak në mënyrë artizanale nga Qumështorja Sharri. Ka karakteristika të cilat e dallojnë nga djathi i zakonshëm, siç janë ngjyra, shija dhe sroma e këndëshme. Plot shëndet në tryezat tuaja!