<

Djath SHARRI

2kg

389 Kcal, Vlerat Energjitike
25 gr Proteina
22.5g Karbohidrate
220mg Yndyrë
<
Tradita e prodhimit të Djathit të Sharrit ka kaluar nga brezi në brez për shekuj me radhë. Përpunuar nga qumështi organik i deleve dhe lopëve vendore, Djathi i Sharrit mbetet ndër më të pëlqyerit si dhe një produkt identifikues për Qumështoren Sharri. Ndër breza, në tryeza!