<

Gouda SHARRI

1kg

356 Kcal Vlerat Energjitike
24.94 gr Proteina
2.22 gr Karbohidrate
27.44 gr Yndyrë
700 mgr Kalcium
<
Është djathë shumë i shëndetëshëm të cilin preferojmë ta keni në përditëshmëri të ushqimit tuaj. Gouda është djathë gjysmë i fortë me ngjyrë pak të verdhë apo portokalli,kur nuk ka shtesa të tjera. Ngjason me shijen e arrës. Është shumë i përhapur botërisht dhe 50-60% e popullsisë e konsumojnë atë. SHARRI prodhon Gaudën e pastër,Gaudën me perime (pikante) dhe Gaudën me ekstrakte frutash. Nga resrorante të ndryshme ka kërkesa që të prodhohet edhe Gauda me verë të kuqe.