Gjizë

 

230kcal Vlerat Energjitike
3.5 gr Karbohidrate
15.2 gr Proteina
2.5 gr Yndyrë
Qumështorja Sharri krenohet me shumë produkte të veçanta dhe tradicionale, e gjiza është padyshim ndër më të mirat. Me shije të pashoqe dhe vlera ushqyese të mëdha, Gjiza e Sharrit sillet tek ju e punuar me dashurinë më të madhe artizanale.