<

Kos me Kajmak

800g

219 KJ; 52 Kcal Vlera energjetike
3.2 % Yndyrë
1.8 gr Acide të ngopura ynd.
3.2 gr Proteina
<
Kosi ynë vjen nga qumështi më i mirë vendor, i pasterizuar dhe homogjenizuar në mënyrë profesionale, pa aditivë dhe kimikale të shtuara. Për konsumuesit e kosit, ne kujdesemi që të përfitojnë shumë proteina dhe vlera ushqimore nga produktet më të mira të bulmetit. Extra Kosi vjen në tryezat tuja i punuar me shumë dashuri dhe traditë shumëvjeçare. Nga familja jonë, për familjen tuaj.